Meer informatie nodig?

Wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen over de woonmaand actie, onze producten of onze werkwijze? Laat je gegevens achter en wij sturen je meer informatie toe!

Door op ‘ik ontvang graag meer informatie’ te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid.

Direct een offerte aanvragen

Weet je al wat je wilt en wil je liever direct een offerte ontvangen met deze korting? Vul dan onderstaand formulier in om direct een offerte aanvraag te voltooien!

Door op ‘verstuur aanvraag’ te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid.

Oktober woonmaand

De ‘woonmaand’ vindt al jaren in de maand oktober plaats. Normaal staan wij rond deze tijd met onze mooie producten op de VT-wonen&design beurs, maar helaas is dat door corona dit jaar niet mogelijk. We koppelen altijd een leuke korting aan deze maand en dat willen we dit jaar weer voortzetten. 

Oktober is de eerste maand na de zomer, een maand waar we allemaal weer moeten schakelen van het mooie warme weer naar het knusse herfstgevoel. We zijn weer vaker thuis en genieten weer vaker van de warme sfeer binnenshuis. Daarbij hoort natuurlijk een keuken die precies naar jouw wens is! 

HouseSpecials helpt hierbij door 10% korting te geven op een combinatie van een aanrechtblad en keukenfronten!

Actievoorwaarden

Om deel te nemen aan de actie zijn er een aantal voorwaarden gesteld:

  • De actie is alleen geldig voor een combinatie van fronten & een aanrechtblad
  • De bestelling wordt geplaatst in de oktober woonmaand 2020 (definitieve maatvoering kan later volgen en u kunt altijd nog wijzigingen doen)
  • De bestelling wordt geleverd voor 1 mei 2021
1 +
AL RUIM 600 KEUKENS VOORZIEN VAN AANRECHTBLADEN EN/of FRONTEN​
5 sterren
Scroll naar top