Stap 3:

Offerte aanvragen

Nu de indeling en gewenste materialen bekend zijn wordt het tijd om ons de informatie op te sturen. Je kunt de IKEA planner naar ons opsturen via de mail, met daarbij benoemd welke materialen je wenst voor de keuken. Ook kun je via onze offertesystemen zelf de maatvoering invullen of de IKEA planner versturen. 

 

Het is ook mogelijk om een offerte aan te vragen door middel van het invullen van onderstaand formulier. Geef hier handmatig aan voor welke materialen je een offerte wilt ontvangen*. Upload vervolgens (indien mogelijk) jouw gemaakte IKEA keukenplanner en verstuur de aanvraag! 

U ontvangt binnen 2 werkdagen een offerte.

*We houden hier de standaard maten aan. Als anders gewenst is geef dit aan zodat we hier rekening mee houden. Mochten wij vragen hebben nemen wij contact met u op, het liefst telefonisch.

Offerte aanvragen

Advies

Als wij de informatie hebben ontvangen buigen wij ons over de mogelijkheden. We denken mee aan het juist besteden van de ruimte, de combinatie van de materialen en de maatvoering. Bij onduidelijkheden of vragen nemen wij contact met je op om het geheel te bespreken.

Tevens ben je van harte welkom in onze showroom in Katwijk (op afspraak). Hier kunnen we onze mooie materialen laten zien en de wensen goed bespreken. 

Offerte

Indien alles duidelijk is kunnen wij een scherpe offerte voor je maken. Hierin wordt duidelijk waar de kosten in gaan zitten. Als de gekozen materialen niet binnen het budget passen kijken we verder naar de alternatieven. We streven om een offerte binnen 2 werkdagen op te sturen.

Showroom

Als verder na ontvangst van de offerte alles duidelijk is raden wij aan om eens te komen kijken in onze showroom. Dit geeft de mogelijkheid om de gekozen materialen te bekijken en kunnen wij de materialen en offerte verder toelichten.

60%

De keuzes zijn gemaakt, de mogelijkheden besproken en de prijzen zijn duidelijk. Bij de volgende stap leggen we uit hoe we vanaf dit punt verder gaan. Denk hierbij aan het inmeten, de levertijden en het bezorgen.

Bekijk hiervoor stap 4: Voortzetting!

Scroll naar top