Stap 4:

Je bent klaar om de producten te kunnen bestellen. Bij deze stap leggen we uit hoe we de bestelling verder voortzetten en afronden. Denk hierbij aan het inmeten van de keuken, het produceren en bezorgen van de materialen.

Inmeten/werktekening

De materialen zijn gekozen, de prijzen zijn bekend en je bent overgegaan tot een bestelling. Vervolgens plannen we samen in wanneer het mogelijk is om de keuken in te komen meten. Hoewel ons advies is om altijd de keuken in te meten, is het ook mogelijk om een werktekening op te sturen. De fronten kunnen we op basis van de IKEA planner alvast maken, maar de zijpanelen en aanrechtbladen moeten worden ingemeten. In de meeste gevallen kunnen we de fronten voor de kastjes alvast meenemen bij het inmeten.

We meten pas in wanneer de keuken is geplaatst.
Dit doen we bewust omdat er in de meeste gevallen wel iets scheef weg loopt en we door het precieze inmeten hier rekening mee houden. Zou beperken wij de kieren en met het maatwerk heb je een prachtige keuken, speciaal voor jou gemaakt.

Productie

Alle maten zijn na het inmeten duidelijk en de productie kan beginnen. We hebben niets op voorraad liggen omdat we altijd alles als maatwerk beschouwen. 

We hanteren een levertijd van circa 4 weken vanaf het inmeten. 

Bezorgen

Zodra alle producten op maat zijn gemaakt kunnen wij ze komen bezorgen! We maken een afspraak en komen vervolgens de producten leveren op een dag dat het beste uitkomt. 

De producten kunnen direct door ons worden gemonteerd. Doe je dit liever zelf? Dat kan natuurlijk ook!

Lees hier meer over bij de volgende en laatste stap; Montage.

80%

De producten zijn ingemeten, gemaakt en (worden) bezorgd! Bij de volgende en laatste stap leggen we meer uit over het monteren van de producten. Dit kunnen wij voor je doen, maar dit mag je uiteraard ook zelf doen!

Scroll naar top