Stappenplan IKEA keuken - HouseSpecials

1. IKEA planner

Gebruik de IKEA keukenplanner om je ontwerp te maken en de indeling van de keukenruimte te plannen. Deze online tool kan in de winkel worden verfijnd. Bij IKEA vind je kasten, scharnieren en toebehoren, terwijl wij keukenfronten, aanrechtbladen en handgrepen leveren.

2. Upgrade kiezen

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan keukenfronten, aanrechtbladen en andere accessoires, zodat je jouw droomkeuken kunt samenstellen. Bekijk ze online of bezoek onze showroom!

3. Offerte

Nadat je de planner hebt voltooid en de gewenste materialen hebt gekozen, stuur je ons deze gegevens. Binnen twee werkdagen ontvang je binnen 2 werkdagen een persoonlijke, vrijblijvende offerte.

4. Levering

Zodra de offerte is goedgekeurd en een order is geplaatst, plannen we samen het vervolgtraject in. We spreken af wie en wanneer er komt inmeten, bezorgen en monteren. De levering van de materialen vindt plaats ongeveer 4-6 weken na de definitieve maatvoering. Je hebt volledige vrijheid om zelf zoveel mogelijk te doen, maar we staan klaar om te helpen waar nodig. Bekijk ook onze keukenservices!