IKEA keuken - HouseSpecials

Hoe werkt het?

Met onze producten kun je IKEA keukens of kasten met een budgetvriendelijke manier een unieke uitstraling geven. Met meerdere materialen en stijlen kunnen wij in samenwerking met iedere klant zijn keuken uitwerken. Volg het stappen-plan om jouw droomkeuken te realiseren!

1. IKEA planner

De IKEA keuken planner is de ideale tool om jouw ontwerp uit te werken. Met deze planner kan je de hele indeling van zowel de ruimte als de keuken inrichten. Deze planner kan je online gebruiken en kan vervolgens in de IKEA met een medewerker geperfectioneerd worden. Koop bij IKEA de kasten, scharnieren en andere toebehoren. De keukenfronten, aanrechtbladen en handgrepen leveren wij.

2. Upgrade kiezen

Met een groot en divers aanbod voor fronten, aanrechtbladen en andere toebehoren voor de keuken is voor iedere klant een geschikte upgrade te vinden. Combineer de materialen tot een mooi geheel die in jouw droomkeuken passen. Op onze website kun je de verschillende fronten, aanrechtbladen en handgrepen bekijken. Wil je de materialen liever in het echt zien? Maak dan een afspraak bij ons in de showroom!

3. Offerte

Na het afronden van de planner en het kiezen van de materialen die je wilt voor jouw keuken is het tijd om ons deze gegevens op te sturen. Je krijgt een persoonlijke offerte met het benodigde advies over de materialen en/of indeling. Graag ontvangen we van jou de gemaakte IKEA planner en de gewenste materialen. We zullen je een vrijblijvende en persoonlijke offerte binnen twee werkdagen opsturen.

4. Levering

Als de offerte akkoord is en er een order geplaatst wordt gaan we samen het vervolg inplannen. We spreken af door wie en wanneer er wordt ingemeten, bezorgd en gemonteerd. Het leveren van de materialen is na circa 4-6 weken na de definitieve maatvoering. Je krijgt volledig de vrijheid om zo veel mogelijk zelf te doen, maar als je ergens niet uit komt kunnen wij je daarbij helpen. Zie ook onze keukenservices!

Onze producten

Keukenservices

Icon Bezorging

Bezorgservice

Wij bezorgen de fronten, aanrechtbladen en andere toebehoren bij je thuis. Je kunt ze gemakkelijk zelf monteren, zelf iemand regelen, of ons het laten doen.

Icon Montage

Montageservice

Heb je geen zin om zelf de keuken te monteren? Wij kunnen je helpen met de montage van de keuken, de fronten en het aanrechtblad.

Housespecials

Advies in de showroom

Tijdens een bezoek aan onze showroom kun je niet alleen je gewenste materialen bekijken, maar kunnen we ook gelijk al jouw wensen doornemen.

Housespecials

Online persoonlijk advies

Wil je liever eerst graag wat advies online of telefonisch ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen.

Housespecials

Inmeetservice

Weet je niet zeker of je de juiste maten door kunt geven? Laat het inmeten dan aan de professional over om foutieve maten te voorkomen.

Benieuwd naar de prijs?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan die persoonlijk voor jouw keuken wordt opgesteld.

Ikea Keuken

Inspiratie

Ontdek de projecten die we eerder hebben afgerond. Heb je een specifieke vraag of zoek je een materiaal waar je geen foto van kunt vinden? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

Housespecials
Housespecials
Housespecials
Housespecials
Housespecials
Housespecials