Stappenplan keuken vernieuwen - HouseSpecials

Keukencheck

1. Foto's

Voor het vernieuwen van de keuken is het belangrijk een duidelijke offerte op te stellen, zodat je kunt bepalen of de vernieuwing de moeite waard is. Begin met het maken van duidelijke foto’s van de keuken, waarop alle onderdelen die je wilt vervangen goed zichtbaar zijn. Voor een doorlopende nerf (waar mogelijk) willen we graag zien welke fronten boven of naast elkaar komen te hangen.

2. Globale maatvoering

Zorg ervoor dat je duidelijke foto's maakt en stuur ook de globale maatvoering mee (zie voorbeeld). Als wij de maten vanaf de foto's moeten schatten, is de kans groot dat de offerte niet overeenkomt met de werkelijkheid. Daarom vragen we om alle fronten, aanrechtbladen en andere passtukken op te meten om ongewenste verrassingen te voorkomen.

3. Materialen kiezen

Een keuken naar wens realiseren is ons gezamenlijke doel, waarbij de materiaalkeuze een grote rol speelt. Vind je een stoer betonnen aanrechtblad mooi, of liever een strak composiet aanrechtblad? Ga je voor massief eiken, of een uniek decormateriaal met een mooie print? Wij denken graag met je mee en geven advies, maar de keuze is volledig aan jou!

4. Keukencheck & offerte

Als je duidelijke foto's hebt gemaakt, de maten bekend zijn en je materiaalkeuze vaststaat, kun je onderaan deze pagina de keukencheck invullen. Op basis van de foto's beoordelen we wat vernieuwd kan worden, of de gekozen materialen geschikt zijn en wat de kosten zullen zijn.

5. Levering

Zodra de offerte is goedgekeurd en een order is geplaatst, plannen we samen het vervolgtraject in. We spreken af wie en wanneer er komt inmeten, bezorgen en monteren. De levering van de materialen vindt plaats ongeveer 4-6 weken na de definitieve maatvoering. Je hebt volledige vrijheid om zelf zoveel mogelijk te doen, maar als je ergens hulp bij nodig hebt, staan we voor je klaar. Bekijk ook onze keukenservices!