Keuken vernieuwen - HouseSpecials

Hoe werkt het?

Door simpelweg de deuren en/of panelen te vervangen, kun je jouw keuken visueel weer zo goed als nieuw maken. Het binnenwerk heeft over het algemeen een langere levensduur, dus het is zonde om dit ook te vervangen als alleen de fronten niet meer naar wens zijn of als je erop uitgekeken bent. Zo kan je voor een realistische prijs een schitterend verschil maken in je keuken.

Onze producten

Voordelen keuken vernieuwen

Het grootste voordeel dat mensen vaak laat kiezen voor het vernieuwen van de keuken is dat een vernieuwing goedkoper is dan een nieuwe keuken. Door alleen de fronten en/of het aanrechtblad te vervangen krijgt de keuken al een hele nieuwe look & feel. Daarnaast kun je door details aan te passen, zoals de handgrepen, kleine wijzigingen doorvoeren om de kwaliteit en waarde van de keuken te verbeteren. Daarnaast heeft het vernieuwen van de keuken ook invloed op de waarde van het huis.

Om een nieuwe look te geven is de hele keuken vernieuwen vaak ook niet nodig. Alleen de fronten kan namelijk al een heel groot verschil maken. Je bent vrij om ook losse onderdelen te vervangen. Je bent dus niet verplicht om je fronten en je aanrechtblad te vervangen, maar mag zelf bepalen wat je wel wilt laten vervangen.

Een ander groot voordeel van het vernieuwen van de keuken is dat het binnen 1 dag geregeld kan worden. We meten de keuken eerst op en gaan vervolgens de productie starten in onze fabriek. Als de producten af zijn komen we deze bezorgen en monteren. Hier zijn we meestal al in één dag mee klaar!

Keuken Vernieuwen

Voordelig

Het vernieuwen van een keuken is een stuk voordeliger dan een soortgelijke nieuwe keuken

Keuken Vernieuwen

Nieuwe look

De keuken krijgt door de kleinste aanpassingen al een hele nieuwe look & feel

Keuken Vernieuwen

Snel en betrouwbaar

De meeste vernieuwingen zijn al binnen 1 dag gerealiseerd

Housespecials

Maatwerk

Kleine aanpassingen zijn gemakkelijk gedaan door het maatwerk dat HouseSpecials levert

Benieuwd of jouw keuken geschikt is voor vernieuwing?

Doe dan de gratis keukencheck!

Of ontvang je liever direct een offerte? Vul dan het offerte formulier in en krijg een persoonlijk en vrijblijvende offerte toegestuurd.

Ikea Keuken

Keukenservices

Icon Bezorging

Bezorgservice

Wij bezorgen de fronten, aanrechtbladen en andere toebehoren bij je thuis. Je kunt ze gemakkelijk zelf monteren, zelf iemand regelen, of ons het laten doen.

Icon Montage

Montageservice

Heb je geen zin om zelf de keuken te monteren? Wij kunnen je helpen met de montage van de keuken, de fronten en het aanrechtblad.

Housespecials

Advies in de showroom

Tijdens een bezoek aan onze showroom kun je niet alleen je gewenste materialen bekijken, maar kunnen we ook gelijk al jouw wensen doornemen.

Housespecials

Online persoonlijk advies

Wil je liever eerst graag wat advies online of telefonisch ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen.

Housespecials

Inmeetservice

Weet je niet zeker of je de juiste maten door kunt geven? Laat het inmeten dan aan de professional over om foutieve maten te voorkomen.

Keukencheck

1. Foto's

Voor het vernieuwen van de keuken is het belangrijk om een duidelijke offerte op te stellen, zodat je zelf kunt bepalen of je het vernieuwen het wel waard vindt. We beginnen hierbij met duidelijke foto’s van de keuken. Zorg ervoor dat de keuken en alle onderdelen die je wilt vervangen duidelijk te zien zijn. Omdat we rekening houden met een doorlopende nerf (waar mogelijk) willen we graag kunnen zien welke fronten boven of naast elkaar komen hangen.

2. Globale maatvoering

Als er duidelijke foto’s gemaakt zijn is het zeer verstandig om ook de globale maatvoering door te sturen (zie voorbeeld). Indien de maatvoering niet bij ons bekend is en we de maten gaan schatten vanaf de foto’s, ontstaat er een grote kans dat de offerte niet klopt met de realiteit. We vragen daarom zo om alle fronten, aanrechtbladen of andere passtukken op te meten. Zo voorkomen we ongewenste verrassingen.

3. Materialen kiezen

Een keuken naar wens krijgen wordt ons gezamenlijke doel. Hiervoor speelt de keuze voor materialen een grote rol. Welke materialen lijken je mooi? Wil je een stoer betonnen aanrechtblad, of juist een strak composiet aanrechtblad? Ga je voor massief eiken, of toch een uniek decormateriaal met een mooie print? Wij denken graag met je mee en adviseren je waar nodig, maar de keuze blijft compleet aan jou!

4. Keukencheck & offerte

Als er duidelijke foto’s zijn gemaakt, de maatvoering bekend is en je eruit bent wat voor materialen je zou willen kan je onderaan deze pagina de keukencheck invullen. Op basis van de foto’s bepalen we wat wel of niet mogelijk is om te vernieuwen, of de gekozen materialen hiervoor geschikt zijn en hoeveel dit uiteindelijk gaat kosten. 

5. Levering

Als de offerte akkoord is en er een order geplaatst wordt gaan we samen het vervolg inplannen. We spreken af door wie en wanneer er wordt ingemeten, bezorgd en gemonteerd. Het leveren van de materialen is na circa 4-6 weken na de definitieve maatvoering. Je krijgt volledig de vrijheid om zo veel mogelijk zelf te doen, maar als je ergens niet uit komt kunnen wij je daarbij helpen. Zie ook onze keukenservices!