Decormateriaal | Offerte aanvragen bij HouseSpecials

Decormateriaal

Decor materialen zijn prachtige materialen waar de mooiste interieurimitaties door diepte structuren werkelijkheid worden. Van houtimitaties tot unieke structuren, alles kan gerealiseerd worden voor uw meubels en keukens. Onder decor materialen vallen ook de effen kleuren

Decor fronten

Wij bieden een uitgebreide collectie spraakmakend en inspirerend plaatmateriaal van het innoverende Italiaanse merk Cleaf. Omdat Cleaf met speciaal ontwikkelde hoogwaardige processen werkt, is iedere plaat die uit de pers komt een waar kunststuk. Zo kunnen wij voor elke keuken, kast, badkamermeubel of….., een passende oplossing geven. Deze platen zijn van hout met een kunststof afwerking wat soms moeilijk van echt hout is te onderscheiden. Het is zeer sterk en qua prijs ook interessant. Er zijn vele verschillende kleuren en structuren waar wij een prachtige collectie van hebben gemaakt.

Showroom in Katwijk

Wij begrijpen dat het moeilijk is om een goede impressie van het product te krijgen vanaf een afbeelding. Als u onze materialen eens ‘in het echt’ wilt bekijken bent u van harte welkom in onze showroom in Katwijk.

Heb je vragen over onze decormateriaal?

Neem contact met ons op en stel jouw vraag over de decormateriaal van HouseSpecials. Of vraag vrijblijvend een offerte aan.