Keukenfronten op maat

Keukenfronten

HouseSpecials levert op maat gemaakte fronten voor keukens, kasten of badkamermeubels. Doordat wij werken met een breed assortiment van massief hout, fineer hout en decormaterialen kunnen wij iedere wens vervullen! Onze fronten zijn zo gemaakt dat het patroon in het materiaal van boven naar beneden overloopt in de fronten. 

Fineer hout

Fineer hout is écht hout, maar dan erg dun (meestal 0,6mm). Om het bruikbaar te maken als meubelfront wordt het verwerkt op MDF. Het heeft dezelfde uitstraling als massief hout, maar elimineert de nadelen zoals kromtrekken.

Decor materiaal

Decor materialen zijn prachtige materialen waar de mooiste interieurimitaties door diepte structuren werkelijkheid worden. Van houtimitaties tot unieke structuren, alles kan gerealiseerd worden voor uw meubels en keukens. Onder decor materialen vallen ook de effen kleuren

Massief hout

Er zijn verschillende types hout die gebruikt kunnen worden als keukenfront. De meest gekozen, betaalbare en duurzame keuze is het massief eiken hout. Bij massieve fronten is het mogelijk om een ‘greeploze’ keuken te creëren door een infreeskom te maken. 

Ontvang meer informatie

Door op ‘verstuur aanvraag’ te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid.

Direct een offerte aanvragen

Ontvang je liever direct een offerte? Vul dan het offerte formulier in en krijg een persoonlijk en vrijblijvende offerte toegestuurd.

Scroll naar boven