Massief hout | Offerte aanvragen bij HouseSpecials

Massief hout keukenfronten

Er zijn verschillende types hout die gebruikt kunnen worden als keukenfront. De meest gekozen, betaalbare en duurzame keuze is het massief eiken hout. Bij massieve fronten is het mogelijk om een ‘greeploze’ keuken te creëren door een infreeskom te maken. 

2 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Massief houten fronten

HouseSpecials levert naast decormaterialen en fineer hout ook massief houten fronten voor keukens & kasten. Er zijn verschillende types hout die gebruikt kunnen worden als keukenfront. Bij massieve fronten is het mogelijk om een ‘greeploze’ keuken te creëren, door een infreeskom te maken. Zit jouw kleur er niet bij? Niet getreurd, we kunnen ook de massieve fronten kleuren met diverse soorten lak/wash.

Showroom in Katwijk

Wij begrijpen dat het moeilijk is om een goede impressie van het product te krijgen vanaf een afbeelding. Als u onze materialen eens ‘in het echt’ wilt bekijken bent u van harte welkom in onze showroom in Katwijk.

Heb je vragen over onze massief hout keukenfronten?

Neem contact met ons op en stel jouw vraag over de massief hout keukenfronten van HouseSpecials. Of vraag vrijblijvend een offerte aan.