Inspiratie betonnen aanrechtbladen

Aanrechtblad: 6cm dik betonnen aanrechtblad in de kleur 1031

In deze prachtige ruime ruimte is gekozen voor een lang recht stuk langs de muur, afgesloten met twee betonnen staanders. Hier tegenover is het ruime spoeleiland te vinden. De betonnen aanrechtbladen en betonnen staanders zijn van lichte kleur om het contrast met de zwarte fronten te creëren. 

Aanrechtblad: 6cm dik betonnen aanrechtblad in de kleur 1051

Deze IKEA keuken met zwarte fronten wordt perfect afgemaakt met het stoere betonnen aanrechtblad. De uitstekende spoelbak is van IKEA en het blad is hier precies op maat voor gemaakt om deze mooi te laten passen. Aan de andere kant van de keuken is het blad extra diep gemaakt om een gezellig barretje te creëren waar je heerlijk je dag kan beginnen. De hoeken zijn hier uit één stuk gemaakt om naden te voorkomen!

Aanrechtblad: 6cm dik betonnen aanrechtblad in de kleur 1031

Deze keuken met een betonnen aanrechtblad is doorgetrokken met een betonnen eettafel. Op deze manier is eenheid gecreëerd en straalt het meer rust uit in deze schitterende keuken.

Aanrechtblad: 8cm dik betonnen aanrechtblad in de kleur 1052

Het aanrechtblad van beton in deze keuken heeft een forse dikte van 8cm. Dit geeft een stoer en robuust uiterlijk aan het blad, iets wat goed bij een betonnen aanrechtblad past! De kleur 1052 past goed bij de donkere keukenfronten van IKEA. De hoeken in deze keuken zijn uit één stuk gemaakt om naden te voorkomen. Met het barretje die anderhalve meter overbrugt tot de betonnen staander wordt een gezellige plek gecreëerd waar je aan twee kanten aan kan zitten.

Aanrechtblad: 4cm dik betonnen aanrechtblad in de kleur 1031

Het 4cm dikke betonnen aanrechtblad met de lichte kleur 1031 maakt deze IKEA keuken helemaal af. Door smetplinten te plaatsen van hetzelfde materiaal als het blad krijgt de keuken een strakke uitstraling. 

Scroll naar boven