Keuken montage - HouseSpecials

Montage IKEA keukens

De vraag naar het monteren van IKEA keukens wordt steeds groter en daarmee wordt het vinden van een goede keukenbouwer steeds lastiger.  Wij kennen de IKEA keukens door-en-door en zijn daarmee de perfecte partij om ook jouw gehele keuken te plaatsen. Tevens kunnen we, indien nodig, met ons eigen maatwerk zodanig iets aanpassen om het geheel perfect aan te laten sluiten.

Voordelen van IKEA keukenmontage door HouseSpecials

Het monteren van een IKEA keuken is niet altijd zo makkelijk als je denkt. Omdat wij het vaak doen hebben wij de geschikte apparatuur, kennis en ervaring om de keuken zo goed als mogelijk te plaatsen. Het grootste voordeel voor onze klanten blijkt vaak toch wel de tijdsbesparing te zijn. Omdat wij de keuken snel en tevens goed plaatsen hebben onze klanten veel tijd over en hoeven ze niet zelf in het weekend of avond de kastjes in elkaar te schroeven.

Keuken Montage

Snelle plaatsing

Met veel ervaring in keukenmontage zijn wij snel in het plaatsen van gehele keukens en zijn wij bij een gemiddelde IKEA keuken binnen 2 dagen klaar met installeren.

Keuken Montage

Tijdbesparend

Door de keuken montage uit handen te geven hoef je er zelf niet naar om te kijken. Het uitpakken, installeren en opruimen zullen wij allemaal voor je doen!

Keuken Montage

Transparante kosten

Met vaste tarieven die duidelijk worden gecommuniceerd kom je niet voor verrassingen te staan.

Housespecials

Maatwerk

Kleine aanpassingen zijn gemakkelijk gedaan door het maatwerk dat HouseSpecials levert

Jouw IKEA keukenmontage

Keuken Montage

Keukenkasten

Alle typen IKEA keukenkasten plaatsen wij op de juiste manier en op de juiste plek.

Keuken Montage

Keukenfronten

Alle IKEA fronten of HouseSpecials fronten plaatsen en stellen wij op de IKEA kasten. De HouseSpecials fronten kunnen we ook op afwijkende maten produceren en monteren om het geheel een prachtige en luxueuze uitstraling te geven.

Keuken Montage

Aanrechtbladen

De aanrechtbladen worden op maat gemaakt en gemonteerd. Alle gewenste uitsparingen worden voorzien en de apparatuur zoals een spoelbak of kookplaat wordt geplaatst.

Keuken Montage

Handgrepen & zijpanelen

De handgrepen worden in overleg op de gewenste plek gemonteerd. We kijken per type handgreep samen met de klant naar de gewenste positie. Zijpanelen en passtukken worden na het plaatsen van de keuken en fronten op maat gemaakt en gemonteerd. Door deze te maken en plaatsen nadat de rest is geplaatst zullen de naden worden beperkt en sluit het perfect aan op de keuken.

Inspiratie

Ontdek de projecten die we eerder hebben afgerond. Heb je een specifieke vraag of zoek je een materiaal waar je geen foto van kunt vinden? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

Housespecials
Housespecials
Housespecials
Housespecials
Housespecials
Housespecials