Beton | Offerte aanvragen bij HouseSpecials

Betonnen aanrechtbladen

Ontdek onze prachtige betonnen bladen, ambachtelijk vervaardigd in onze werkplaats in Katwijk. Elk blad is met zorg en vakmanschap gemaakt, waardoor ze duurzaamheid en stijl combineren. Creëer een unieke uitstraling in jouw ruimte met onze hoogwaardige betonnen bladen

5 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Betonnen keukenbladen

De betonnen keukenbladen worden in onze eigen productiehal met de hand gemaakt. Beton is een bewerkelijk product en met het juiste vakmanschap krijgen wij mooie resultaten. Met de juiste aandacht en ervaring zijn er mooie bladen te maken waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Meerdere diktes en kleuren beschikbaar

De betonnen keukenbladen zijn in meerdere diktes en kleuren beschikbaar. De verschillende diktes zijn: 4cm, 5cm, 6cm, 8cm en 10cm. Afwijkende diktes zijn vaak mogelijk in overleg. De meest voorkomende diktes van betonnen keukenbladen zijn de 5cm of 6cm dikke keukenbladen.

Door middel van pigment kunnen wij de juiste kleur voor iedere klant maken. Met de juiste verhouding tussen pigment en beton kunnen verschillende kleuren gemaakt worden.

Benieuwd hoe het er in het echt uitziet? Neem contact met ons op om de bladen in het ‘echt’ te kunnen voelen en te bekijken in Katwijk.

Heb je vragen over onze betonnen aanrechtbladen?

Neem contact met ons op en stel jouw vraag over de betonnen aanrechtbladen van HouseSpecials. Of vraag vrijblijvend een offerte aan.