Montage IKEA keukens

De vraag naar het monteren van keukens wordt steeds groter en daarmee wordt het vinden van een goede keukenbouwer steeds lastiger.  Wij kennen de IKEA keukens door-en-door en zijn daarmee de perfecte partij om ook jouw gehele keuken te plaatsen. Tevens kunnen we, indien nodig, met ons eigen maatwerk zodanig iets aanpassen om het geheel perfect aan te laten sluiten.

Montage IKEA keukens

Heb je een nieuwe IKEA keuken op het oog, maar zie je nu al op tegen de keukenmontage? Of heb je überhaupt geen idee hoe je een Ikea keuken moet installeren? Neem dan contact met ons op om uw IKEA keuken door ons te laten plaatsen.

De vraag naar het monteren van IKEA keukens wordt steeds groter en daarmee wordt het vinden van een goede keukenbouwer steeds lastiger.  Wij kennen de IKEA keukens door-en-door en zijn daarmee de perfecte partij om ook jouw gehele keuken te plaatsen. Tevens kunnen we, indien nodig, met ons eigen maatwerk zodanig iets aanpassen om het geheel perfect aan te laten sluiten.

De voordelen van het laten monteren van een IKEA keuken door HouseSpecials

Snelle plaatsing

Met veel ervaring in keukenmontage zijn wij snel in het plaatsen van gehele keukens en zijn wij bij een gemiddelde IKEA keuken binnen 2 dagen klaar met installeren.

Tijdbesparend

Door de keuken montage uit handen te geven hoef je er zelf niet naar om te kijken. Het uitpakken, installeren en opruimen zullen wij allemaal voor je doen!

Transparante kosten

Met vaste tarieven die duidelijk worden gecommuniceerd kom je niet voor verrassingen te staan.

Maatwerk

Kleine aanpassingen zijn gemakkelijk gedaan door het maatwerk dat HouseSpecials levert

Het monteren van een IKEA keuken is niet altijd zo makkelijk als je denkt. Omdat wij het vaak doen hebben wij de geschikte apparatuur, kennis en ervaring om de keuken zo goed als mogelijk te plaatsen. Het grootste voordeel voor onze klanten blijkt vaak toch wel de tijdsbesparing te zijn. Omdat wij de keuken snel en tevens goed plaatsen hebben onze klanten veel tijd over en hoeven ze niet zelf in het weekend of avond de kastjes in elkaar te schroeven. 

Zelfs met IKEA keukens leveren wij maatwerk

IKEA keukens staan bekend om de massaleveringen en standaard maten. Toch kan het ene kastje van het andere iets afwijken omdat het meestal niet exact op de millimeter klopt. Dit kan belangrijk zijn bij het waterpas stellen tijdens het plaatsen van de keuken, iets waar wij inmiddels veel ervaring mee hebben. Het begin van de montage is het belangrijkst. Door de profielen van IKEA waar de kasten aan komen te hangen zo goed mogelijk te plaatsen voorkom je later problemen met het stellen van de fronten. 

Voor de keuken geplaatst gaat worden hebben wij de IKEA keukenplanner nodig. Deze is belangrijk voor de volgorde van het plaatsen en de indeling van de kasten. De IKEA keukenplanner kan je gratis op de website van IKEA ontwerpen: https://www.ikea.com/nl/nl/planners/kitchen-planner/

Uw IKEA keukenmontage

Keukenkasten

Alle typen IKEA keukenkasten plaatsen wij op de juiste manier en op de juiste plek.

Keukenfronten

Alle IKEA fronten of HouseSpecials fronten plaatsen en stellen wij op de IKEA kasten. De HouseSpecials fronten kunnen we ook op afwijkende maten produceren en monteren om het geheel een prachtige en luxueuze uitstraling te geven.

Aanrechtbladen

De aanrechtbladen worden op maat gemaakt en gemonteerd. Alle gewenste uitsparingen worden voorzien en de apparatuur zoals een spoelbak of kookplaat wordt geplaatst.

Handgrepen

De handgrepen worden in overleg op de gewenste plek gemonteerd. We kijken per type handgreep samen met de klant naar de gewenste positie.

Zijpanelen

Zijpanelen en passtukken worden na het plaatsen van de keuken en fronten op maat gemaakt en gemonteerd. Door deze te maken en plaatsen nadat de rest is geplaatst zullen de naden worden beperkt en sluit het perfect aan op de keuken.

Een aantal voorbeelden

Offerte aanvraag

Door op ‘verstuur aanvraag’ te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid.

Ontvang meer informatie

Door op ‘verstuur aanvraag’ te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid.

Scroll naar boven