Inspiratie keuken vernieuwen

Fronten: Decorplaatmateriaal Sherwood S072
Aanrechtblad: 6cm dik betonnen aanrechtblad in de kleur 1052

Deze keuken was wel aan een vernieuwing toe. Het oude blad en de fronten met grote greepkommen zijn niet meer van deze tijd. We hebben de oude materialen verwijderd en het betonnen aanrechtblad en de keukenfronten op de zelfde kasten teruggeplaatst. Op deze manier was het niet nodig om de gehele keuken aan te passen en was het binnen één dag gerealiseerd! Geen rommel en minder kosten dus!

Fronten: Eiken fineer Rustiek 
Aanrechtblad: 4cm dik betonnen aanrechtblad in de kleur 1061 (zwart)

Het prachtige eiken fineer Rustiek met zijn zwarte groeven past perfect bij een zwart betonnen aanrechtblad. Met zwarte details, zoals de kraan en handgrepen, is deze keuken echt de eye-catcher van de ruimte geworden.  Het lange aanrechtblad is hier bijna 370cm en uit één stuk gemaakt. Tevens is ook een zwarte plint langs de achter- en zijkanten geplaatst.

Fronten: Eiken fineer Naturel met knoest – White wash
Aanrechtblad: 6cm dik betonnen aanrechtblad in de kleur 1031

In deze kleine keuken met de standaard witte keukenfronten en het werkblad uit de jaren ’90 was een nieuwe look zeer gewenst. Voor deze keuken hebben we het eiken fineer naturel met knoest gebruikt, met daaroverheen een lichte olie. De nerf en tekeningen van het hout blijven goed zichtbaar, maar het heeft een iets minder houterige look. Het lichte betonnen aanrechtblad past goed bij deze kleur fronten en in contrast met de nieuwe zwarte handgrepen.

Scroll naar boven