Maatschappelijk ondernemen

Met stichting RDDF

Wij willen als bedrijf maatschappelijk ondernemen omdat we graag voor een ander iets willen betekenen die het minder goed heeft dan wij. Er zijn vele goede doelen en projecten die je kunt ondersteunen. Wij hebben gekozen voor de stichting RRDF welke goed werk doet in India. Zij garanderen dat elke euro die gedoneerd wordt voor 100% gaat naar één van hun projecten in India.

RRDF Is opgericht in 2000 met als doel de allerarmsten in, met name, India aan een beter bestaan te helpen. Het actieve bestuur heeft besloten om diverse projecten in zuidoost India van de grond te tillen. Zoals het Slumproject in Chilakaluripet waar dagelijks meer dan 2200 kinderen een warme maaltijd, medische voorzieningen en basiseducatie krijgen.

Zelf hebben wij gekozen om maandelijks te doneren voor meerdere kinderen in de slums, zodat zij elke dag een maaltijd, onderwijs en medische zorg krijgen.

Als u meer wilt weten over het werk van RRDF of misschien zelf wilt ondersteunen kunt u gaan naar hun website www.rrdf.nl

Scroll naar boven